שלום לכולם, יש לי חברה פצצה דוגמנית. אין גבר בעולם (מבטיח לכם) שלא היה מת לשים עליה יד.
היא ממש אוהבת אותי ובכנות אני לא רוצה לאבד אותה.
יש לי בעיה קשה. אני לא יכול להפסיק לבגוד.
אני נראה מעולה, יש לי לא קצת כסף ואחלה מקצוע. הכנסה יפה בתור התחלה לחיים של 17-25 בחודש כרגע (עצמאי אז זה תמיד משתנה אבל כרגע זה הממוצע) יש לי דירה שאבא קנה לי בשכונה טובה (לא מעניין אותי מה תגידו אני לא מצטדק על זה אלא גאה בזה כי זה מה שאני גם אביא לילדים שלי).
רכב מאוד יוקרתי, יש לי גם המון זמן חופשי בזכות זה שאני מעסיק 2 עובדים מאוד מסורים שעושים עבודה מעולה.
ויש לי בעיה ענקית.
יש לי בחורה יפה, מדהימה ,סקסית ומה שלא תרצו.
כל זמן פנוי שיש לי אני פתאום נכנס לאיזה אתר הכרויות. עושה העתק הדבק לבחורות שנראות טוב בעיני. מבלבל להם קצת את המוח (לאלה שענו ולרוב אני מכיר אחת ל3-4 הודעות שאני שולח) קובע איתם דייט במקום מרוחק. לוקח אותם למלון, מבלבל להם את המוח וכמובן נהנה באופן רגעי.
לפעמים אני נגעל מעצמי אז ישר אני מקצר את הדייט ומסיים את הערב.
אני יודע שזה ממש פוגע בחברה שלי, היא מרגשיה משהו שלא תקין וכל הזמן היא דורשת ממני שאני אשלח לה תמונת מצב כי היא תפסה אותי לא מזמן על משהו.
במקומה הייתי בועט אותי על טיל, היא לא מודעת לעצמה כנראה מה שהיא יכולה להשיג.
בכל מקרה איך אני מפסיק לבגוד. אני לא נהנה מזה אפילו.
הנה היום היא בעבודה עד 1 בלילה, והכרתי באיזה אתר הכרויות מישהי פצצה רוסיה שבאה לעבוד פה תקופה מסויימת, אקח אותה לים ,אביא בקבוק וודקה ואקווה לסיים איתה את הערב במושב האחורי של הרכב.
מבין שזה לא תקין ומזעזע אבל אני לא יכול להפסיק.
האם יש טיפול?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות