אני בחורה עם חזות מאוד נשית לפי מה שמגדירים, אבל הרבה לא יודעים עליי שאני בכלל לוחמת, לא עדינה בכלל וגם לא בדיוק רכה. אני שונאת את התפיסה הזאת על נשים כי אני מוכללת בתוכה ואני חושבת שזה לא מעט בגללנו.
למה לא מעודדים נשים מגיל צעיר להרים דברים? איזו מין תפיסה מטופשת זאת התפיסה שבה אנחנו צריכות שירימו לנו דברים ואז אנחנו מתרגלות שתמיד עושים את זה בשבילנו? זה מנוון! הרי ברור שאחרי שניתן לכל העולם להרים לנו את הדברים לא יהיה לנו כוח בעצמנו, איך יהיה? אנחנו לא מתאמצות בשביל זה.
אנחנו קוראות לזה "מחווה" כי גברים יותר חזקים, אבל למה זה צריך להיות ככה? אני היחידה שחושבת שהטיעון "הם יותר חזקים" הוא בעצם טיעון ריק מתוכן? אז מה אם יש להם יותר מסת שריר והם יכולים להיות חזקים יותר בפוטנציאל? זה אומר שאנחנו צריכות שירימו לנו ויתנהגו בנו כרכות?
אני יודעת שזה נשמע כמו חצי פריקה, אבל נמאס לי לראות שמתייחסים לפעמים לנשים כמו לבובות שבריריות
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות