זוגיות זוגיות
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

אובססיבית בקטע מלחיץ מפחדת שבסוף של דבר זה יוביל לרצח או משהו

בום בת 18 | כתבה את השאלה ב-01/05/16 בשעה 07:21

בעניין הכותרת אני כמובן צוחקת ורק מחפשת את התשומת לב שלכם כדאי שבאמת תוכלו לייעץ לי .
אני פשוט אובססיבית שזה מגיע לבנים ואני אסביר לכם למה הגעתי למסקנה המפחידה הזאת,אני נפגעת ולוקחת קשה כשאר מישהו שסתם התחלנו לפתח שיחה בווצאפ (או בכל מקום וירטאולי) ואנחנו מעולם לא נפגשנו וכאלה ואני אתחיל לפגע ולהרגיש רע בקטע של ממש רע כאלו הוא זרק אותי עכשיו או משהו כזה,אני אתחיל לחפור לו עד שהוא ייענה (לא בקטע מוגזם) אבל היה לי מקרים שכן .
ותבינו שזה פאקינג מישהו-לא-ראיתי-בחיים- .
הנקודה של האובססיות התחדדה לי שהכרתי משהו ונהיינו חברים למשך 4 חודשים ונקשרתי אליו יותר מידי חזק למרות שבהתחלה לא חשבתי אפלו חיבה קטנטנה אליו,אם הוא היה מסנן אותי אז הייתי מתחילה להשתגע ולהחלץ ופשוט לשלוח מלמלמלא הודעות או להתחיל להתקשר ובלאגן בקייצור.
זה גם הגיע למצבים שאם אנחנו נפרדים (ונפרדנן יחסית הרבה ב4 חודשים הללו) אני מתחרפנת בקטע של לרדוף אחריו עד שיענה לי עד שאנחנו נחזור מתחילה באמת לחפור ולחפור רק כדאי שהכאב הזה של הפרידה אנלא יחוש אותו יותר,אז אני חושבת שאם אני אתחיל לחפןר ולהתקשר אז זה מה שיעזור לי.
רק לפני 10 דק הוא ענה לי אחרי פרידה נוספת שהוא יזם שהייתה באשמתי ( אני גם מאשימה תעצמי שהוא נפרד ממני וכביכול מבינה אותו) .
הוא ענה לי אחרי שהתקשרתי אליו 20 שיחות ולא מהפלאפון שלי בכלל אלא של אמאשלי ישבתי במשך חצי שעה ב4 לפנות בוקר והתקשרתי כמו משוגעת כי כבר לא יכלתי להתמודד עם הפרידה ורציתי אותו ..תבינו הוא חסם אותי בוןצאפ,בשיחות בהכל כדאי שהוא יכול סוףסוף להתנתק ממני ואני ביום של הפרידה ישר שלחתי לו הודעה ואחכ עוד ועוד במשך השבוע התקשרתי אליו מאיזה 5 פלאפונים כי רציתי שהוא יענה לי כבר .
אני כבר לא יודעת מה לעשות אני מתרצת אתזה והסיבה שאני עושה אתזה היא "אני אוהבת אותו וצריכה להחזיר אותו" אבל זה כנראה משהו עמוק יותר בי כי זה לא רק איתו אלא עם אנשים שאנלא מכירה בכלל !

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות