מה שעובר עליי מה שעובר עליי
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

סירסנו את החתול. הוא איבד את כל הטעם לחיים

מה עשינו בת 32 | כתבה את השאלה ב-16/04/16 בשעה 12:18

היה לנו חתול מאוד פעיל, שהסתובב הרבה בחוץ, רדף אחרי חתולות, הבריח חתולי רחוב, צד ציפורים ללא הצלחה וקבוע יצא לשדה ליד הבית בשביל להביא הביתה גופה של עכבר מת.
כלום אמרו לנו לסרסר אותו, שהוא יחטוף איידס, שהוא ידרס בכביש, שהוא יברח ואף פעם לא נמצא אותו, שהוא סובל מזה שהוא לא מסורס. בסוף החלטנו ולקחנו אותו לווטרינר. לא האמנתי שזה מה שיקרה לו.

כעבור שבועיים אחרי הניתוח , הוא הפך להיות אדיש, עיטי, מנומנם. השמין מאוד ולא מגלה שום עניין. כל החיים שלו הפכו להיות לישון-לאכול-לצאת לשירותים-להסתכל בחלון-לחזור לישון.
פעם כשחיקנו איתו הוא היה מתנגד, מיילל וגם שורט אם מישהו היה מגזים. עכשיו הוא פשוט כזה "תעזבו אותי בשקט כבר", בקושי מגניב ורק מחכה שזה יעבור. לא מנסה לברוח אפילו.

אני חושבת שהרגנו אותו. החיים האלא זה לא החיים שהוא היה רוצה. החיים שלו היו להתרוצץ, לרדוף אחרי פרפרים, להיות סקרן, לתקוף אויבים, לצוד. כל זה נעלם. זה לא החתול שהיה לנו, זה לא החיים שהוא היה רוצה לעצמו. אני כבר חושבת להרדים אותו מתוך חמלה. כי עכשיו הוא במצב של מוות קליני.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (7) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות