עבודה וקריירה עבודה וקריירה
 
שאלה 113268
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

נדלקתי על המנהל שלי, אני מוצאת את עצמי נמשכת אליו מאוד ומפנטזת עליו

Young and naive בת 29 | כתבה את השאלה ב-29/03/16 בשעה 13:11

אז לפני כחודש התחלתי עבודה חדש שמאוד מאוד חשובה לי. עבדתי מאוד קשה כדי להגיע לשם ועכשיו בהתחלה גם כדי להוכיח את עצמי. אני נמצאת במשרד שעות ארוכות בדרך כלל כעשר שעות ביום ולעיתים גם יותר.
המנהל הישיר שלי הוא גבר מקסים וכריזמטי, אני מרגישה חיבור מאוד חזק אליו ואני רוצה לזכות בהערכה שלו גם בפן המקצועי וגם ברמה האישית שיחבב אותי.
מעבר לזה- אני מוצאת את עצמי נמשכת אליו מאוד ומפנטזת עליו, אז הקפדתי לשמור על דיסטנס ולהיות כמה שיותר מקצועית. אבל... בכל זאת אנחנו גבר ואישה שמבלים את כל היום יחד בעבודה ואין לנו זמן מחוץ למשרד או כוח להתרועע במשך השבוע- כך שהקרבה היא בלתי נמנעת.
לפני כמה ימים התכתבנו והוא אמר שהוא לא נרדם והצעתי להיפגש. הוא פתח את הדלת ברמיזה ואני פשוט עברתי דרכה בהתרגשות. ישבנו לדרינק חברי ודי נטול פלירטוטים ואז חיבקתי אותו כשחיכינו למונית. הוא ביקש שאני לא אספר לאף אחד, ומן הסתם זה היה לי ברור. אני לא סתומה ואני לא רוצה שיקרה שום דבר כרגע- אנחנו רק מתחילים להכיר, אבל הצורך בקרבה שלו קשה לי והבדידות רק מעצימה את זה. אני לא יודעת איך להתנהל בצורה חכמה- לקחת צעד אחורה ולהיות חברים? זה מסוכן.. אבל מצד שני אני לא מצליחה להפסיק לחשוב עליו.. אין לי ספק שיהיו עוד סיטואציות שבהן אני אצטרך להיות חזקה ולוותר על הקרבה הזו כדי לא להיכנס לצרות.. אבל אני לא יודעת שיהיה לי את הכוח. כרגע זה בגדר פנטזיה ואני מודעת לזה שזה לא בהכרח אמיתי מה שאני מרגישה. אבל עד שאני לא אבדוק אני אמשיך לחשוב עליו... ועכשיו שאני יודעת שזה הדדי זה עוד יותר קשה.
מה לעשות?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות