בין הסדינים בין הסדינים
 
שאלה 111427
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

בת 16 ושכבתי עם חמישה גברים שונים... מפחדת להגיע לשישי

אנונימית בת 16 | כתבה את השאלה ב-12/03/16 בשעה 21:32

אבקש מראש לא לשפוט ולהגיב בכמה שפחות גסות, יש לאנשים מסויימים נטייה להפגין רוע סתם כך.

אז אני בת 16 ושכבתי עד כה עם חמישה גברים שונים. שלושה מהם היו רציינים והשניים האחרים לא כל כך, ורק עליהם אני מצטערת (כמובן שהייתי מעדיפה להשאר בתולה).
אז הכל התחיל בגיל 13 וחצי (כן מבהיל), הכרתי את החבר הרציני הראשון שלי, שכבנו ונפרדנו לאחר 7 חודשים.
בגיל 14 וחצי שכבתי עם הבחור השני, שהוא משתייך לקבוצת הלא רציניים. הייתי באילת, תמימה מתבגרת.
במקביל הכרתי את החבר הרציני השני והאחרון שלי עד כה, דיברנו בווצאפ ובטלפון והתאהבתי בבנאדם, בצדק. הוא מדהים. לאחר בערך חודשיים של היכרות שכבנו ונפרדנו בימים האחרונים.. (שנה וחצי ביחד)
במהלך השנה וחצי היו לנו שתי פרידות גדולות, הראשונה הייתה בת חודשיים, אני והחבר היינו כמעט שנה ביחד. בזמן הפרידה הכרתי מישהו ומתוך כאב וויתור לעצמי שכבתי איתו. אני והחבר חזרנו ולאחר בערך חצי שנה נפרדנו שוב והכרתי עוד מישהו, שבאמת חשבתי שיהיה בנינו משהו רציני אבל זה לא הסתדר.. שכבתי איתו ופה זה נגמר.

אלה חמשת הגברים בקצרה, אני יודעת שזה נשמע די הזוי בהתחשב לגילי, אבל יאמר לזכותי שעברתי הרבה בחיים. גירושים, ניתוק יחסים עם האבא, אכזבות בגיל צעיר. זה גרם לי להתבגר, וגם לעשות שטויות.
יש לי שתי בעיות עיקריות שאני מחשיבה אותן לחסרונות הגדולים שלי- אני לא יכולה להיות לבד, קשה לי להגיד לא. הבעיות האלה הן אלו שגורמות לי לקיים יחסי מין מהר, וגם אם אני מושכת זה קורה בסוף.
עכשיו אני והחבר שוב לא ביחד, ואנחנו לא נחזור בקרוב כי הוא טס לשנה וחצי. אני יודעת שזה יגיע בסוף, אבל אני כל כך מפחדת להגיע למספר השישי! זה מרגיש לי הגבול. אני מפחדת שהגבר איתו אשכב לא יהיה רציני ויטעה אותי ואז אצטרך להגיע גם למספר השביעי. וכל זה בגיל 16! לאיזה מספר אני אגיע בגיל 20 או יותר? אני לא רוצה להיות מובכת כל פעם שאצטרך לספר על מספר הגברים, ואני לא רוצה שגברים יסתכלו עלי בצורה כזאת.
אני מחפשת פיתרון אבל מה אפשר לעשות כשזה האופי הדפוק שלי? כל תגובה או עצה תעזור, גם ממי שמבין וגם ממי שפחות. אני נואשת לניחומים והכל אני עוברת לבד, אני לא מספרת לחברות שלי..
אני חייבת חום ואני מוצאת אותו דרך זה, אני יכולה בקלות להתאהב במישהו דרך החום שהוא נותן.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (16) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות