בגיל 14 עברתי ניתוח באוזן שמאל בעקבות זה שנקרע לי עור התוף וסבלתי מדלקות וזה גם היה יכול לפגוע לי בשמיעה אם לא הייתי מטפלת בזה, עכשיו, היה לי את זה מגיל ממש קטן שנתיים שלוש משהו כזה.
כשהיה לי את החור באוזן אז הייתי מרגישה כאילו ישלי אוויר בתוך האוזן וכשהייתי לוחצת עליה היה לי כמו מן בועות כאלה, מאז הניתוח זה היה לי אולי פעמיים שלוש והניתוח הצליח.
עכשיו זה חזר בתדירות יותר גבוהה ואני ממש מפחדת שאולי החור חזר, אני לא יכולה לספר להורים כי אני לא רוצה לראות את המבט העצוב על הפנים שלהם.
זה ממש כואב לי ואני לא יודעת מה לעשות אין לי אפשרות ללכת לבד לרופא. להישאר ככה ולראות אם זה ממשיך ואולי יעבור מעצמו?
אם זה חזר זה יכניס אותי לדכאונות עמוקות סבלתי מיזה כל החיים שלי, ילדים מהכיתה נגעלו ממני ואחרי הניתוח אפילו לא שאלו מה איתי, אני ממש לא רוצה שזה יחזור שוב.
*כשאני אומרת חור באוזן אני מתכוונת לקרע של עור התוף*
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025