שלום. אני עכשיו כבר בשיעור 14 בנהיגה וזה די סיוט בינתיים. רוב השיעורים היו סבל בינתיים , לפני כל שיעור אני מוטרד ולא רוצה שהוא יהיה. המורה צעקן ורגזן אבל לפי מה שאני שומע ככה זה רוב המורים , אבל הוא לא מלמד אותי יותר מידי דברים חדשים ואני מתבאס מזה (עוד לא הגענו לחניות ורוורסים) . אני לומד על הילוכים וזה משהו שדי מסבך לי את כל העסק , אני מרגיש שאם אני אעבור לאוטומטי יהיה לי הרבה יותר קל , וגם אוכל כבר לעשות רישיון מהר , מה שאני מאוד מאוד רוצה , אני רוצה כבר רישיון ורכב , להתרחק מכל ההסעות והאוטובוסים המחורבנים, אני מוכן להרוג בשביל רישיון (סתם).
אז השאלה היא כזו : א) האם כדאי לי לעבור למורה אחר כי יכול להיות שיש מורים פחות קשוחים שאפשר למצוא איתם כימיה יותר טובה או ככה זה כל המורים ?
ב) האם כדאי לי לעבור לאוטומט? אני יודע שהיום הרוב זה אוטומט ושאני בקושי אשתמש בהילוכים אם לא בכלל לא. אבל זו עדיין דילמה ... נ.ב ( אם אני עובר לאוטומט אני צריך להחליף מורה בכל מצב ..)
ג) האם זה אמור להיות כזה סיוט ותהליך כזה מייגע ? יש מישהו שלמד נהיגה ונהנה מזה ?
תודה רבה לקוראים ולעונים. אשמח אם תגיבו בתגובות ותצביעו בסקר.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות