זוגיות זוגיות
 
שאלה 107080
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

אני לאחרונה מאוד ביישנית ואין לאף אחד עניין בי, מה לא בסדר בי

רותם בת 20 | כתבה את השאלה ב-02/02/16 בשעה 17:23

היי ... אני רותם , תמיד הייתי ילדה שמדברת הרבה , צוחקת , ומרגישה חופשיה , ולאחרונה הכל נעלם , אני מתכנסת בתוך עצמי , בישיבות , או בדייט אחד על אחד , אני מאוד ניראת טוב , מדברים איתי לא מעט אנשים מידי יום , אבל הביטחון שלי ירד לאפס , אני חושבת כשזה התתחיל כשאחת החברות שלי יצאה לא פעם עם מישהו שהייתי מדברת איתו , הייתה מוצאת דרך להיפגש איתו , ולשאול עם זה בסדר מבחינתי , אז כדי לא להראות שאני ניפגעת , הייתי מסתירה את זה ומבליגה , לא מסוגלת שידעו שניפגעתי , מאחר שלפני כמה שנים קודם לכן , אמרתי לה שזה לא בסדר והיא סיפרה לו והם כביכול דיברו יחד "בלי שאני ירשה" ויצאתי המסכנה , היא גם לרוב לא אוהבת שאני יוצאת איתה ,והיא תמיד מנסה לדבר ולחקור עם מי אני מדברת , היא לעומתי ילדה עם הרבה ביטחון עצמי , וגם מצחיקה , ואני כבר לא . אני גם לא יודעת ממה זה נובע , פעם לא הייתי ככה , ואני מתגעגעת לזה .
לדוגמא היום ישבתי עם מישהו , והוא אמר לי שאני יבשה וקשה , אני לא רוצה להיות כזו , אבל פיתחתי מין סוג של מסכה כזו , כדי לא להיפגע, אני נירתעת מקשרים , ולאף גבר אין זמן לחכות למישהי שתיפתח , או שתיהיה קלילה יותר .
הכל אבד לי , אני רוצה להיות הילדה שהייתי פעם . היום אני כבר לא מסוגלת להראות רגשות . היא תמיד הורסת לי כל קשר , וגם אם זה להרחיק ממני אנשים קרובים אליי .
הרמתי ידיים , אף אחד לא ירצה מישהי כמוני , ואני אומרת את זה אחרי שאני כל כך קשה ומרוחקת , ותמיד יקבל רגליים קרות מחשש לפגיעה , אני כל כך עצובה , כי היום המילים שאותו אחד אמר לי פגעו בי ממש , והוא אפילו צודק , לא שווה כלום , כל האנשים שמתחילים איתי , אבל לפעמים עושים את זה בגלל החיצוניות ,ואז .... מבינים מי אני , וחושבים שאני סנובית שזה בכלל לא נכון

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות