יצאתי אם בחורה ממש חמודה שהתחילה איתה באתר הכרויות היא בת 19 ואני בן 26.
יצאנו לדייט והיה ממש כיף,זרימה, כימיה, והרגשתי שהיא ממש משקפת את התכונות שאני מחפש בבחורה, אחרי הדייט התחלתי להרגיש לחוץ עליה כי היא נראתה לי מושלמת.
יום למחרת שלחתי לה הודעה כללית כזאת ואז התקשרתי היא לא יכלה לדבר אז היא חזרה אלי ואז אני לא יכולתי לדבר ואז חזרתי אליה אחרי שעתיים בערך והיא לא הגיבה אז אחרי שעתיים שלחתי לה הודעה שניסיתי לתפוס אותה אז נדבר מחר וממש לא יכולתי לישון כי הרגשתי שאם אני משדר ליקום שאני לחוץ אז זה מה שיקרה ואכן מה שפחדתי שיקרה - היא שלחה לי בבוקר היום הודעה שהיא חושבת שהפער בגילאים יפריע לנו.
אבל אני לא מבין מדוע? הרי היא שאת שהתחילה איתי וראתה שאני גדול מימנה באיזה 7 שנים אז זה ממש מוזר , השאלה היא האם אתם חושבים שזה בגלל פער גילאים או בגלל שהייתי יותר מידי "נידי" אני כבר לא יודע מה לחשוב באמת כי כל פעם שאני חושב שאני מוצא בחורה שאני רוצה זה נגמר בהפתעה מיוזמה שלה ואין לי מושג אם אני כבר לא בסדר או שהבנות שאני יוצא איתם מוזרות
אני ישמח לתגובות ולעצות מניסיונכם גם מהבנים וגם מהבנות
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות