הורות ומשפחה הורות ומשפחה
 
שאלה 101419
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

הריב הגדול עם אמא עומד להגיע

מאיה בת 20 | כתבה את השאלה ב-20/12/15 בשעה 12:18

כבר תקופה ארוכה שיש מתח ביני לבין אימי, אני יודעת ש"הריב הגדול" עומד להגיע.
אני בת 20, מגיל 16 בערך יש לי בעיות עם אמא ,ההורים שלי גרושים אמא חרדית ואבא חילוני.
אני גדלתי עם אמא ההיסטוריה שלנו לא משהו כל פעם שיש קצת מתח היא זורקת אותי מהבית, בגיל 17 החלטתי שאני עוזבת את הדת וחזרתי בשאלה ברור שזה הוסיף קרשים למדורה. בהתחלה היתי "נזרקת" לאבא שלי אחר כך היתי אצל חברה ותמיד אחרי חודש בערך אני חוזרת הביתה. הפעם אני מרגישה שזה יותר רציני, לאחרונה אני לא בקשר עם אבי, הכל ביחד גרם לי לשקוע קצת בדיכאון,לפני שנה התחלתי שירות לאומי אבל אחרי 5 חודשים עזבתי כרגע אני בבית בלי עבודה ודי מיואשת.
אני יודעת שכדי לקום על הרגליים אני חיבת למצוא עבודה אבל אני מפחדת ואין לי מושג איך אני הולכת לעשות את זה.
חשוב לי לציין שיש לי בעיה עם התמדה, בעבר ניסיתי כל מיני עבודות אבל תמיד אחרי תקופה קצרה היתי עוזבת, תמיד כשמגיע קצת קושי אני בורחת ולא מתמודדת גם את התיכון עזבתי בכיתה י"א מאז אני סתם לא עושה כלום.
אני יודעת שזה גם אחת הסיבות לבעיות עם אמא אבל עדיין לא מצליחה להרים את עצמי חוויתי יותר מידי כשלונות שכנראה משפיעים עלי.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (4) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות