אני בת 18 וחצי, לקראת גיוס, ויש לי חבר שגדול ממני בשנה ואנחנו ביחד כבר כמעט שנה וחצי ועברנו המון ביחד גם לפני שנהיינו זוג רשמי.
בהתחלה היינו כל הזמן ביחד וכל שבת שהוא יצא הביתה הוקדשה רק לי, יצאנו ולא יכולנו להוריד את הידיים זה מזו והתמזמזנו המון כולל כל דבר חוץ מסקס בערך.
כשנהיינו שנה ביחד ציפיתי שהוא ירצה לשכב, כבר הייתי מוכנה והכל ואפילו אירגנתי יפה את החדר עם כל מיני שטויות קיטשיות ובסוף יצא שכן היה לנו ערב מאוד רומנטי וכיפי אבל המיטה נשארה מסודרת וריקה ואפילו לא התקרבנו אליה למרות שכן ניסיתי לרמוז הוא כאילו התעלם ממני- ליטפתי אותו ונישקתי אותו והוא לא החזיר לי מגע או נשיקות, ויש לציין שהוא כן כל הזמן מצהיר על אהבתו אליי וכשהוא בבסיס הוא כל שניה מתקשר ומהבחינה הרומנטית הזוגיות שלנו ממש מושלמת.
אבל בקטע האינטימי אנחנו בקושי מגיעים למשהו רציני, אפילו דברים שכבר עשינו בעבר כמו אוראלי למשל, כשאני מציעה לרדת לו הוא המון פעמים אומר שאין לו כוח ולא בא לו וכשכן אז זה לא הדדי וברור שלא בא לו על זה בכלל והוא רק עושה לי טובה כדי שאני לא אתעצבן.
וזה כן מעצבן אותי ברור! מה הקטע, הוא לא נמשך אליי? היו לי הצעות מבחורים לפניו ודחיתי את כולם על הסף כי רציתי להיות איתו ובסוף אני נתקעת בלי מין בכלל בזמן שכל החברות שלי מדברות על הסקס המדהים שלהן עם החברים שלהן (אגב אני משקרת להן שאנחנו שוכבים כי לא בא לי שיתערבו ויתחילו להציק לי ולו, אני חושבת שזה משהו בינינו ואין לי כוח שירימו גבה שאני עדיין בתולה אחרי זוגיות של למעלה משנה ועוד עם בחור שבתחילת הקשר היה ממש מיני)... אני ממש רוצה כבר לשכב ומי שיציע לי להיפרד ממנו אז זה לא הקטע שאני חרמנית נטו, חיכיתי בעבר ואין לי בעיה לחכות עם הסקס בכללי אבל ספיציפית איתו אני רוצה לשכב או לפחות אוראלי ונגיעות ודברים אינטימיים שעשינו בעבר ועכשיו לא קורים בכלל, אני מאוד נמשכת אליו ובכלל בחורה שזה משהו שכן חשוב לה בקשר זוגי, אני לא מבינה איך זה לא מעניין אותו בכלל.
זה נותן לי הרגשה שלמרות שהוא מביע אליי אהבה במילים ובמחוות רומנטיות בפועל הוא לא נמשך אליי ולא רוצה לגעת בי או אפילו שאני אגע בו, וזה גורם לי להיות מבואסת ולהרגיש שאין אהבה בזוגיות למרות שזה לא נכון ויש אהבה בינינו. כן אמרתי לו אחרי שחגגנו שנה והתפלאתי שהוא לא רצה לשכב או אפילו להתמזמז שאני מוכנה ורוצה לשכב אבל הוא די התחמק מזה, אני לא זוכרת בדיוק מה היה אבל הוא איכשהו נתן לי איזה מבט מופתע ואיכשהו מאז הנושא לא עלה יותר. יוצא גם שאני הרבה יותר מרירה כלפיו וכועסת עליו בגלל זה והוא לא מבין למה וזה לא מגיע לו שיכעסו עליו סתם אבל אני לא רוצה להתחנן בפניו שישכב איתי, זה מוזר ותכלס אני לא רוצה שהראשון שלי יהיה מישהו שלא מעוניין בי בכלל בקטע מיני.. זה מעליב ולא בשביל זה חיכיתי.
לסיכום תכלס אני פשוט רוצה לדעת אם יש כאן מישהו שיכול לייעץ לי מה לעשות ואל תגידו לי "דברי איתו" כי כמו שאמרתי ניסיתי וגם חברים שלו כבר העירו לו וזה לא עזר בכלל, ואני גם לא מתכוונת להיפרד ממישהו בגלל אינטימיות זה נראה לי מטומטם וחבל, באמת שעברנו המון כזוג והייתי שם בשבילו ברגעים קשים ולהיפך, כשההורים שלי התגרשו רק הוא היה שם בשבילי ואני לא מסוגלת לעזוב אדם שאני כל כך אוהבת.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות




















כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות






































2025