מתבגרים מתבגרים
 
שאלה 51981
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

אני משווה כל בחור שאני יוצאת איתו אל האקס, איך למצוא מישהו כמותו ולעבור הלאה?

שם בדוי בת 18 | כתבה את השאלה ב-14/12/14 בשעה 19:27

לפני כחצי שנה יצאתי עם בחור בן 20, והייתה לנו אהבה מאוד גדולה, כנה ואמיתית. יצאתי עם הרבה בחורים לפניו אבל הוא לא דומה לאף אחד. הסיבה שבגללה נפרדנו היא הצבא, היציאות שלו היו מטורפות ולא היה לנו מספיק זמן ביחד, והוא העדיף שלא לפגוע בי, ועזב. הייתי בעבר בקשרים טובים אמנם עם גברים בני 23+, בגלל זה הקשר הזה נורא משמעותי בשבילי, כי לשם שינוי מצאתי שפה משותפת עם מישהו שקרוב לגילי.

מאז הקשר איתו אני מוצאת את עצמי משווה כל בחור שאני מכירה אליו, וגם כשאני מבטיחה לעצמי שלא אעשה את זה אני רואה כמה כל הגברים שמסביבי מטונפים ומעולם לא יסתדרו איתי. אני מאוד בוגרת לגילי, בגלל זה אני לא רגילה לצאת עם בחורים בטווח הגילאים שלי. הייתי רוצה לצאת עם בחור צעיר שאני אוכל להביא הביתה ולעבור איתו את השלב הזה בחיים ביחד, שלא יהיה כמה צעדים אחריי.

אני באמת לא מצליחה להפתח, להמשך, או לסמוך על בחורים אחרים כמו שהייתי עם הבחור ההוא. חשוב לי לציין, שאני והוא לא הולכים לחזור וזה מאוד סופי. אני כאן בשביל לקבל עזרה לגבי איך עוברים הלאה, לאן לפנות, איפה לחפש (או שבכלל לא?). בלי להתנשא, ממילא אף אחד כאן לא מכיר אותי. אני בחורה מאוד מושכת, חכמה ובעלת עולם פנימי עשיר. אני לא אומרת את הדברים האלה כדי לקבל מספרי טלפונים, אני אומרת אותם כדי להראות שלמרות כל זה אני מאוד בודדה, בזמן האחרון נתקפת בהמון התקפי חרדה וכל זה בגלל הלבד שאני חיה כבר כמה חודשים. היו לי תקופות כאלה כבר, והייתי "פותרת" אותן באמצעות מין מזדמן עם בחורים שהכרתי, אבל אני לא רוצה להיות כזו שוב.

איך מסתדרים לבד? או יותר טוב, איך מתחילים משהו חדש?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות